Traditioner

I løbet af året afholder vi mange forskellige og spændende arrangementer i Vesterparken. Nogle er kun for børnene, ved andre er forældre og bedsteforældre også velkomne.

Afskedsfest for kommende skolebørn

Vi holder en gallafest en formiddag, inden de kommende skolebørn forlader os. Alle børn møder i festtøj den dag. Børnene får overrakt et diplom, og vi leger og hygger. Forældrene kommer til kaffe og kage om eftermiddagen.

Bedsteforældredag

Vi holder bedsteforældredag en gang om året. Her kan jeres barn invitere bedsteforældre med. Hvis bedsteforældrene ikke har mulighed for at være med, må en tante, onkel eller en anden person tæt på barnet komme med i stedet. Bedsteforældrene har en blomst med, som de sammen med barnet planter på legepladsen.

Kunstprojekt

I januar og februar laver vi et kunstprojekt. Vi afslutter med en fernisering i ugen op til vinterferien.

Åben låge-dag

2 dage om året inviterer vi dagplejere i Ringe til åben låge-dag. Dagene skal være med til at lette overgangen fra dagpleje til børnehave. Dagplejerne melder sig til, og vi synger sange og får boller og frugt.

Fastelavn

I tiden op til klipper vi masker og papirklip og pynter tønder. En dag tæt på fastelavn møder børnene udklædte, og vi slår katten af tønden samt kårer kattekonge og -dronning.

Arbejdsdag

En gang om året er der arbejdsdag, hvor vi sammen laver praktiske opgaver.

Påske

Vi klipper påsketing og deltager i ”Æg og skæg i Ringe”. Vi maler æg og pynter byen op. 

Sommerfest

Den første fredag i september holder vi sommerfest for børn, forældre og søskende. Der vil være forskellige aktiviteter og valg til husrådet. Bagefter spiser vi sammen. Hver familie medbringer aftensmad svarende til familiens størrelse, som bliver sat på en fælles buffet.

Skt. Hans

Vi laver en heks som brændes af på bålet på legepladsen.

Halloween

Vi udhuler græskar, laver suppe over bål og pynter op.

Julearrangement

Først i december holder vi julearrangement for børn og forældre. Vi danser om juletræ, førskolebørnene går Lucia, og vi får æbleskiver og saftevand.